کره

یک راه خوشمزه برای ایجاد یک طعم لذیذ در گوشت استفاده از کره است. افزودن کره به گوشت، آن را نرم، لطیف و همچنین غنی می‌کند. کره به طور خاص طعم فوق العاده‌ای به گوشت می‌دهد و آن را بسیار مرطوب نگه می‌دارد. همراه شدن کره با چند ترکیب باعث ایجاد یک طعم بی‌نظیر در گوشت شود. درصورت عدم انتخاب مناسب و صحیح از مواد ممکن است نتیجه برعکس حاصل شود. علاوه بر آن لازم است گوشت زمان مناسب را در مواد مرینیت بماند. طولانی شدن زمان مرینیت در برخی مواد غذایی می‌تواند منجر به سفت شدن بافت، خشک و یا ضعیف شدن آن شود. تیم تاپ طعم با ترکیب با کیفیت ترین مواد اقدام به تولید طعم دهنده کره‌ای کرده است که انواع کباب‎‌ها و غذاها در کوتاه‌ترین زمان (30 دقیقه) مرینیت می‌شود. این چاشنی به بافت‌ها نفوذ می‌کند و بعد از پختن در آن باقی می‌ماند و طعم فوق العاده ای را به آن می‎‌دهد.
فارسی
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more
Share This