باربیکیو

چهار طعم اصلی که اکثر مردم در باربیکیو با آن آشنا هستند عبارت است از شور، ترش، شیرین و تند می‌باشد. در سال 2002 دانمشندان طعم باربیکیو را به عنوان طعم شناخته شده در کنار دیگر طعم‌ها به رسمیت شناختند. با توجه به اینکه گوشت در طی فرآیند پخت با طعم باربیکیو عطری شگفت انگیز و متمایز ایجاد می‌کند که به جوانه‌های چشایی سیگنال می‌دهد و مجاری بزاق را در دهان را فعال می‌‌کند. این سیگنال‌هایی در مغز فعال می‌کند و به ما می‌گوید این غذا شگفت انگیز است. بنابراین دودی و کاراملیزاسیون کردن گوشت بر حس بویایی تاثیر می‌گذارد. اما دست یابی به یک طعم عالی باربیکیو واقعا به علم مربوط می‌شود. اینکه مغز ما چگونه طعم‌ها را رمزگشایی می‌کند، پیچیدگی‌ها و تفاوت‌های طعم‌های مختلف، و فرآیندهای علمی که هنگام پختن گوشت اتفاق می‌افتد، نقش مهمی در طعم خوب باربیکیو دارد. این مواردی است که تیم تاپ با در نظر گرفتن این جزئیات بسیار مهم در ارائه طعم‌های با کیفیت متمایز کرده است.
فارسی
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more
Share This