هر کشوری در نقاط مختلف جهان به نوعی علاوه بر آب و هوا و خاک مختص به خود فلفل مختص به خود را داراست که ایران عزیزمان هم با داشتن منطقه ای به نام بیزه در استان خراسان رضوی که معروف به مکزیک ایران است دارای فلفل هایی فوق العاده تند می باشد که می بایست با احتیاط مصرف گردد. مقیاسی جهت شناسایی میزان تندی فلفل ها در سال 1912 توسط شخصی به نام ویلبر اسکویل ابداع شد که به واحد تندی اسکویل SHU معروف است. تاپ طعم با ترکیب تندترین فلفل ها و ترکیب آن با ادویه جات معطری همچون زیره کوهی طعمی ابداع کرده که ذائقه تند خواران را به چالش میکشد و آنها را با تندی وصف ناپذیری پیوند میزند.