تند دودی

فلفل ها از جمله گیاهانی هستند که طرفداران بسیاری در بین تمام افراد در سراسر جهان دارند. از دیرباز استفاده از فلفل‌های متنوع در کشورهای مختلف مرسوم بوده و مردم هر منطقه‌ای بنا به سلیقه چشایی که دارند، از انواع ملایم تا بسیار تند آن را کشت و مصرف می‌کنند، اضافه کردن این ادویه لذیذ به غذا، می‌تواند طعمی دلچسب را ایجاد کند مخصوصا زمانی که با بوی مطبوع دود آمیخته گردد پس بنابراین، استفاده از فلفل همراه با مواد مناسب و چند ترفند می‌تواند طعم بسیار مطبوع و لذیذی را برای گوشت کبابی و گریل شده ایجاد نماید. واحد تحقیق و توسعه محصول تاپ طعم با بهره گیری از بهترین و متنوع ترین فلفل‌ها توانسته مرینیتی با طعمی بی نظیر را تولید نماید. مهم نیست گوشت گاو، مرغ، بره، گوساله یا ماهی باشد. این چاشنی فوق العاده را می‌توان برای مزه‌دار کردن و نرم کردن گوشت‌های کبابی استفاده کرد. طعم دهنده تنددودی تاپ طعم، طعمی به معنای واقعی تاپ بودن را به ارمغان می آورد.
فارسی
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more
Share This