شاید به جرات بتوان گفت که یکی از طعم هایی که ایرانیان از دیرباز به آن علاقه وصف ناپذیری داشته و در اکثر اوقات و بالاخص هنگام کباب و گریل کردن به آن می پردازند اصطلاحا کره مال کردن کباب ها می باشد که هم باعث خوش طعمی و لذیذ بودن غذا می گردد و هم عطر و بوی وصف ناپذیری به آن میدهد و اگر این موارد را در کنار ترکیبی از سبزیجات معطر و محلی و ادویه جات منحصر به فرد قرار دهیم با رایحه ای فوق العاده مواجه میشویم که در کنار طعمی دلچسب از ترکیب سبزیجات معطر غلطیده شده در کره به غذاهای شما طعمی خاص خواهد داد که کمتر شاید تجربه کرده باشید.